Een nieuwe start

Dit is mijn blog 2.0, of is het al 3.0 ondertussen?

Ik begon The Blonde Marshmallow als een beauty review blog. Waar ik mijn mening gaf over allerlei schoonheidsproducten en mijn make-up tips & tricks deelde. Uit tijdsgebrek, of vooral omdat het me snel ging vervelen haalde ik de blog weer offline.

Na mijn bevalling van baby Jack wou ik toch weer wat gaan schrijven. Maar weer over beauty? Mijn doel is hellemaal niet om met merken te gaan samenwerken en gratis producten te krijgen… Ik heb geen zin om verplichte artikels te “moeten” schrijven… Wie is er dan ook op zoek naar nog een zoveelste beautyblog? Waar de vraag altijd blijft, “vind ze dit nu echt goed?” “of wordt ze er voor betaald?”.

Tijdens één van de vele slapeloze nachten met baby Jack bedacht ik me dat ik beter kan gaan schrijven over mijn dagelijks leven. De struggle als jonge mama van 2,  mijn zoektocht naar de perfecte lifestyle voor ons gezin, onze lievelingsrecepten,…. Ook al wil misschien niemand dat allemaal lezen, ik heb dan alleszins wel een creatieve uitlaatklep gevonden.

Origineel begon ik in het Engels te bloggen, voor beauty producten te reviewen kan dat perfect. Maar mijn gevoelens en bedenkingen uitschrijven? Nee, dat lukt me toch beter in het Nederlands.

Hoe vaak ik een nieuwe post ga schrijven? Daar ben ik nog niet hellemaal uit. Waarschijnlijk 1 keer per week, en als de kids  het toelaten wat vaker.

Dus alvast WELKOM op mijn nieuwe blog. Laat zeker een comment achter of zeg even hallo & veel leesplezier toegewenst!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

2   39
8   58
3   34
6   54

Follow on Instagram

Contact

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten