Hoe ik plan in 2019

Ik ben altijd al iemand geweest die beter functioneert als alles goed georganiseerd is. In deze blogpost deel ik dan ook alle planners en tools die ik hier in 2019 ga voor gebruiken!

Digitaal

Omdat ik natuurlijk niet altijd mijn agenda op zak heb, maar wel mijn gsm, zet ik alle belangrijke afspraken meteen in mijn iPhone agenda. Als een afspraak ook de rest van het gezin aanbelangt dan deel ik deze met mijn partner, zodat ze automatisch in zijn agenda komt te staan.

Familieplanner

Aan het begin van de maand zet ik alle afspraken op onze familieplanner. Ik vul hem dan wekelijks verder aan waar nodig.  Naast afspraken komt ook de opvang van de kinderen, wanneer ik weg van huis ben,… eigenlijk alles wat belangrijk is voor ons gezin, in de familieplanner te staan.
De planner ligt bij ons steeds in de keuken zodat niemand iets kan missen!

Familie planner

Agenda

De vorige jaren kocht ik altijd een agenda van Paperblanks. Ook al was ik er heel tevreden van, dit jaar ga ik werken met een Happy Planner. Ik ontdekte dit soort planner via Pinterest en moet zeggen dat voor een planner junkie als ik, dit de ideale tool is! Je koopt een basis planner en kan hem dan customizen met allerlei inserts, covers, stickers,…. Ik hou me niet echt bezig met het overdreven bestickeren en bedenken van weekthema’s, maar gebruik mijn planner echt om alle afspraken, planningen en to do’s in bij te houden.

Happy planner agendaHappy planner agenda

Blogplanner

Zoals ik in mijn ‘I’m back‘ blogpost al aangaf, ben ik ook voor “The Blond Marshmallow” met een planner beginnen werken. Ik gebruik hier een Moleskin notitieboekje voor dat ik zelf indeel.

Blog planner

Op de eerste pagina hou ik een index bij. Daarna begin ik steeds met een maand overzicht, waar ik dan met post-it’s alle blogposts en video’s indeel. Ik gebruik post-it’s omdat ik dan gemakkelijk dagen kan wisselen. Na het maandoverzicht schrijf ik elke blogpost of video uit in een schema.

Een blogplanner is voor mij erg handig om op voorhand te weten welke posts ik ga schrijven, wat ik er nog extra voor hoef te doen, of er nog iets moet worden gekocht, …

Blog planner

Wil je graag weten hoe ik mijn Happy Planner exact gebruik? Laat het me dan weten in de reacties. Misschien schrijf ik er dan een blogpost over!

 

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

Contact

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten