Let’s talk bodycare

Vorige week vertelde ik jullie in een blogpost al over mijn favoriete skincare producten, deze week is de bodycare aan de beurt.

Ylonn Kjarr scrub

Ik deed ooit een samenwerking met Ylonn waarin ik hun producten mocht testen. Ik vond ze toen en vind ze nog steeds allemaal berengoed! Maar in het bijzonder de scrub. Ik heb een dunne huid en harde, grove scrubs geven al snel een geïrriteerd gevoel. De Kjarr scrub echter niet, die is heel fijn en ruikt hemels!

Brazilian Bum Bum cream

Jullie hebben hem ongetwijfeld al zien voorbijkomen op mijn instagram stories, De Brazilian Bum Bum cream. Normaal spendeer ik niet graag veel geld aan een body lotions, maar voor deze crème heb ik zowat alles over!

Ik gebruik hem voornamelijk op mijn billen en bovenbenen. De anti cellulitis werking die hij claimed te hebben, is ook echt een feit! Je gaat er natuurlijk niet plots super strakke benen van hebben, wonderen bestaan niet. Maar je huid wordt er toch zichtbaar zachter en strakker van! I LOVE IT

Dove DermaSpa Summer Revived – Dark

Net zoals je gezicht, ziet je lijf er ook beter uit met een kleurtje! Sinds 3 jaar gebruik ik de hele zomer lang de body lotion met graduele zelfbruiner van Dove. Ik koop wel enkel deze voor een medium tot donkere huid. Om het resultaat te zien van de lichte versie heb ik niet genoeg geduld… Let wel op niet teveel op je knieën en ellebogen te gebruiken, die gaan al snel bruiner zijn dan de rest!

Nuxe Huile Prodigieuse

Ik heb tijdens mijn beide zwangerschappen Bio Oil gebruikt tegen de striemen. Achteraf wou ik nog wel een olie smeren voor het slapen gaan. Maar ik hield niet meer zo van dat vettige gevoel. Daarom ben ik overgestapt naar de olie van Nuxe. De geur alleen al is geweldig! Ik heb gezien dat ze ondertussen ook een Floral versie hebben. Die ga ik zeker ook eens proberen!

Weleda Citrus 24H Roll-On Deodorant

Sinds mijn zwangerschap van Lily Rose gebruik ik enkel nog deodorant zonder aluminiumzouten. Jammer genoeg hebben de meeste een vreemde geur of doen ze niet echt wat ze zouden moeten doen. Ik heb de Weleda citrus deodorant het eerst gebruikt toen ik hem ergens bij kreeg. Sindsdien ben ik hem blijven kopen!

Volg:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

Contact

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten