Cadeau ideetjes voor kleuters

Sinterklaas & de Kerstman zijn er bijna! Dringend tijd dus om cadeautjes in te slaan. Zie je het bos niet meer door de bomen met al het speelgoed dat je tegenwoordig op TV ziet voorbij komen? Lees dan zeker even verder.

Ik maak geen aparte lijst voor jongen en meisje omdat mijn dochter even goed  met auto’s en treinen speelt en mijn zoon met het poppenhuisje. Kies dus gewoon wat jouw kind het meeste ligt!

Brio trein

Ik heb lang gewikt en gewogen voor welke treinset ik zou gaan. Thomas de trein, Brio, Duplo trein of een Ikea exemplaar. Maar uiteindelijk hebben wij een treinset van Brio met wat extra gebouwen aangeschaft en ik moet zeggen dat ik heel blij ben met die keuze. Mijn kinderen spelen er heel vaak samen mee en alle accessoires (mannetjes, valiesjes,…) zorgen voor veel extra fantasie!

Verkleedkledij

Kleuter zijn dol op rollenspel. En wat is daar dan het ideale kado voor? Juist ja, verkleedspullen. De pakjes van Melissa & Dough zijn veruit de beste prijs/kwaliteit. Ze zijn goed wasbaar en heel stevig.

 

SmartMax

Duplo blokken zijn erg voor de hand liggend. Maar wil je eens met iets nieuws afkomen? Kies dan voor SmartMax, succes verzekerd!

SmartMax zijn magnetische ballen en staven waar ze eindeloos mee kunnen bouwen en ontdekken. Je kan beginnen met een basisset en aanvullen met extra speciale uitbreidingssets.

Dierenarts speelset

Er zijn echt meer dan 100 verschillende doktersets op de markt. Maar deze van (weeral) Melissa & Dough is echt een topper (nope niet gesponsord, gewoon grote fan het merk). De kids spelen er bijna elke dag mee en onderzoeken de bijbehorende knuffels en iedere volwassene die hier over de vloer komt met alle attributen.

Dessineo leren tekenen

Is je kind creatief? Dan is Dessineo het ideale cadeau.  Het staat ook op het verlanglijstje van mijn dochter en is echt een heel leuk geschenk om de fijne motoriek mee te trainen!

 

 

 

 

 

Volg:
Al de producten in deze post hebben wij zelf aangekocht en zijn NIET gesponsord. Ik krijg echter wel een kleine bonus per product dat door een link op deze pagina wordt verkocht.  Hier betaald je echter NIETS extra voor. De links die ik deel zijn steeds de beste prijzen die ik heb gevonden voor dat product.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Instagram

Contact

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten